Συμφωνία για λειτουργία & συντήρηση φωτοβολταϊκού σταθμού 2MW από την Enerdia

10 Φεβρουαρίου 2015

17328Η Enerdia πρωτοπόρος εταιρία στην Κατασκευή Σταθμών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με έμφαση στα μεγάλα ενεργειακά έργα (Αιολικά, Φ/Β, Βιομάζα, κλπ) υπέγραψε σύμβαση με την «Φωτοβολταϊκά Τραγανό ΑΕ», για την λειτουργία και συντήρηση φ/β σταθμού εγκατεστημένης ισχύος 2MW στην περιοχή της Ηλείας.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την πλήρη λειτουργία της εγκατάστασης, καθώς και την Εγγύηση Διαθεσιμότητας (Availability Guaranty). Με τον τρόπο αυτό, η Enerdia αλλάζει τα δεδομένα στην συντήρηση και λειτουργία φωτοβολταϊκών σταθμών καθώς εξασφαλίζει τον Επενδυτή Ενέργειας ότι η απόδοση και η απόσβεση της επένδυσής του θα τηρεί και θα βελτιώνει τους προσδοκώμενους επενδυτικούς στόχους.

Ταυτόχρονα, αποδεικνύει την εδραίωση της Enerdia ως την κορυφαία εταιρία στην Ελλάδα στο χώρο του Operation & Maintenance, με περισσότερα από 20MW φωτοβολταϊκών έργων. Με την υψηλή τεχνική κατάρτιστη του προσωπικού μας, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και τον προσανατολισμό μας αποκλειστικά στην ικανοποίηση του πελάτη και στην μεγιστοποίηση της Ενεργειακής Επένδυσης, εκπληρώνουμε καθημερινά την υπόσχεσή μας ότι «Κάνουμε περισσότερα με την Ενέργεια»!

Πηγή: B2Green.gr

Category: Ειδήσεις

Comments are closed.

banner ad