Σύσκεψη με την Τράπεζα Πειραιώς θα έχει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών

6 Μαρτίου 2015

43949-300x200Συνάντηση με κεντρικά στελέχη της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, θα έχει το απόγευμα της Τετάρτης 11 Μαρτίου ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών.

Την Τράπεζα, θα εκπροσωπήσει το εκτελεστικό Μέλος της Διοίκησης κ. Χρ. Αντωνιάδης, ενώ από πλευράς του Συνδέσμου, θα παρευρεθούν ο Κώστας Σπανούλης, ο Κώστας Γιωτάκος και η Νομική Σύμβουλος κ. Δροσιά Μπάκου.

Από την πλευρά του Συνδέσμου, ετοιμάζεται ένας πλήρης φάκελος προτάσεων για δυνητική συνεργασία της τράπεζας με τους 1.300 αγρότες-μέλη, άσχετα του τραπεζικού ιδρύματος από το οποίο ήδη έχουν δανειοδοτηθεί για το φ/β πάρκο.

Φυσικά, θα συζητηθεί και το θέμα των επιτοκίων των μελών στα τραπεζικά δάνεια για το φωτοβολταϊκό καθώς και η «σκιώδη» συμπεριφορά κάποιων υποκαταστημάτων, στις συναλλαγές τους με μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών.

Ο.Α.Ε.Ε.

Έχει ζητηθεί συνάντηση και με στελέχη του Ο.Α.Ε.Ε., ώστε να συζητηθεί η «σχέση» των αγροτών με το συγκεκριμένο ταμείο, να απλοποιηθούν διαδικασίες και να απαλειφθούν στρεβλώσεις.

Αναμένεται απάντηση μέχρι τη Δευτέρα για την πραγματοποίηση της συνάντησης, η οποία – εάν πραγματοποιηθεί- αναμένεται να γίνει το πρωί της Τετάρτης.

ΛΑΓΗΕ

Την Τετάρτη ή την Πέμπτη, θα διεκπεραιωθούν υποθέσεις μελών στο ΛΑΓΗΕ. Αναμένεται οι ενημερότητες που θα παραδοθούν, να καταχωρηθούντην Τρίτη 17/3

Πηγή: B2Green.gr

Category: Ειδήσεις

Comments are closed.

banner ad