Σημαντική συμφωνία συνεργασίας Enerdia – TÜV AUSTRIA Hellas

18 Φεβρουαρίου 2015

600x600_1308324746_solar_panel_istock_12740389Η Enerdia, εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή σταθμών Ανανεώσιμων πηγών Ενέργειας, με έμφαση στα μεγάλα έργα (Αιολικά, Φ/Β) και στην λειτουργία και συντήρηση Φ/Β σταθμών, ήρθε σε συμφωνία με την TÜV AUSTRIA Hellas, για την πιστοποίηση όλων των εργασιών Συντήρησης Φ/Β Σταθμών βάσει των εγκεκριμένων – από το φορέα ελέγχου και πιστοποίησης – διαδικασιών συντήρησης και το πρότυπο EN62446:2009 (όπου αυτό εφαρμόζεται).

Η Enerdia αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη τεχνική εταιρεία Συντήρησης Φ/Β σταθμών με Λειτουργία και Συντήρηση Φ/Β έργων πάνω από 20 MW, ενώ προσφέρει Εγγύηση Διαθεσιμότητας (Availability Guaranty) και Απόδοσης Παραγωγής (Performance Ratio).

Ο κ. Τάσος Αθανασόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Enerdia, δήλωσε για την συμφωνία αυτή: «η συνεργασία με την TÜV AUSTRIA Hellas, αποτελεί για εμάς μια σημαντική εξέλιξη καθώς η Enerdia αλλάζει τα δεδομένα στην Συντήρηση και Λειτουργία Φωτοβολταϊκών Σταθμών καθώς εξασφαλίζει τον επενδυτή ενέργειας ότι η απόδοση και η απόσβεση της επένδυσής του θα τηρεί και θα βελτιώνει τους προσδοκώμενους επενδυτικούς στόχους.

Με την συμφωνία αυτή, πιστοποιούμε τον επενδυτή ότι κάθε εργασία, συντήρηση και υπηρεσία θα συνδυάζει την υψηλή τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας, την εξειδίκευση μας σε έργα Ενέργειας με την πιστοποίηση ότι η Enerdia μπορεί και προσφέρει πάντα αυτό που υπόσχεται. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτός ο συνδυασμός προσφερόμενων υπηρεσιών και αξιοπιστίας, μας έχει καταστήσει μοναδικό και πιστό συνεργάτη των μεγαλύτερων επενδυτών ενέργειας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της TÜV AUSTRIA Hellas, κ. Γιάννης Καλλιάς, δήλωσε ότι, «η Enerdia προσφέροντας ένα μοναδικό μείγμα υπηρεσιών συντήρησης στους Φωτοβολταϊκούς Σταθμούς και συνδυάζοντας την αδιαμφισβήτητη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού της με την παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας πρωτοπορεί και πάλι αναθέτοντας στην TÜV AUSTRIA Hellas τον ηγέτη της επιθεώρησης και πιστοποίησης Φ/Β έργων στην Ελλάδα την πιστοποίηση όλων των εργασιών συντήρησης Φ/Β Σταθμών που συντηρεί και λειτουργεί. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα την εμπιστοσύνη και την επιθυμία για τη διασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της».

Πηγή: energypress

Category: Ειδήσεις

Comments are closed.

banner ad