Η Canadian Solar εγκαθιστά φωτοβολταϊκά σε μεγάλη βιομηχανική ζώνη της Τουρκίας

26 Ιουνίου 2015

solar-power-photovoltaic-Samsung-Canadian-Thailand-London-Ontario-GEIA-EDIWeeklyΗ Canadian Solar Inc ανέλαβε την προμήθεια και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε άρτια οργανωμένη Βιομηχανική Ζώνη στην Τουρκία. Το χερσαίο έργο 7,5 MW (AC) βρίσκεται σε εξέλιξη σε μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές ζώνες της Τουρκίας, συγκεκριμένα στην Οργανωμένη Βιομηχανική Ζώνη της Καισάρειας.

Το εργοστάσιο χρησιμοποιεί 27,252 κομμάτια των ενοτήτων της Canadian Solar CS6P-255P για να μειώσει το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, με παραγωγή 86 εκατομμύρια kWh / μήνα για να καλύψει την κατανάλωση ενέργειας της εν λόγω βιομηχανικής ζώνης.

Οι 950 εταιρείες και βιομηχανίες, που δραστηριοποιούνται στη ζώνη, αποκομίζουν έτσι κέρδος από τη μείωση του ενεργειακού κόστους, της λειτουργίας τους, καθώς το έργο, παράγει 10,95 MWh ηλεκτρικής ενέργειας ετησίως, ενώ η αντιστάθμιση των εκπομπών CO2 είναι ένα επιπλέον σημαντικό όφελος, καθώς είναι μειωμένες κατά 7.728 μετρικούς τόνους.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε επιλεγεί για την προμήθεια φωτοβολταϊκών μονάδων μας, στην Οργανωμένη Βιομηχανική Ζώνη Kayseri (Καισάρειας). Είμαι βέβαιος ότι η παγκόσμια εμπειρία της Canadian Solar, η αποδεδειγμένη πείρα και η σταθερή απόδοση των προϊόντων μας, θα συνεχίσουν να μας κάνουν αποτελεσματικούς συνεργάτες πρώτης επιλογής για τον εφοδιασμό ανάλογων ηλιακών εγκαταστάσεων σε όλο τον κόσμο», δήλωσε είπε ο Dr Shawn Qu, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Canadian Solar.

Πηγή: Energia.gr

Category: Ειδήσεις

Comments are closed.

banner ad